Knowledgebase
Spic&Scan Support Desk > Spic&Scan Support Desk > Knowledgebase

Search help:

(NL) FOUTMELDING: WARNING: Header kolom: XXX is onbekend (wordt overgeslagen). Wat betekent dat?

Solution

In het bestand dat u heeft ge-upload zit een kolom-kop, in dit geval artikel XXX, welke niet wordt herkend door het systeem. De informatie in deze kolom zal dus ook niet worden geïmporteerd in het systeem.
Het kan ook zijn dat een andere kolomtitel niet wordt herkend.