Knowledgebase
Spic&Scan Support Desk > Spic&Scan Support Desk > Knowledgebase

Search help:

(NL) Hoe veilig is jullie website?

Solution

Onze website wordt gehost in een Datacentrum dat voldoet aan de allerhoogste veiligheids- en kwaliteitseisen die er zijn. Het datacenter is in eigen beheer, met volledige verzorging van stroom, netwerktoegang, koeling, blussing en bewaking.

U kunt er van verzekerd zijn dat de dagelijkse werkzaamheden, processen en competenties volledig in lijn zijn met de branche erkeningen, van PCI-DSS vanuit het bankwezen tot de breed gedragen standaard ITIL.